ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ακύρωση μιας παραγγελιάς

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελιάς (ολικά ή μερικά), θα πρέπει να αποστείλετε mail με τους λόγους ακύρωσης, το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μόνο εντός 24 ωρών από την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Έξοδα τα οποία ενδεχομένως προκύπτουν από την ακύρωση της παραγγελίας, βαραίνουν τον αγοραστή και θα αφαιρούνται από το ποσό το οποίο ενδέχεται να επιστραφεί στον αγοραστή.

 

Ελαττωματικά Προϊόντα

Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, στα τηλέφωνα την ΕΤΑΙΡΙΑΣ μας ή με mail. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να μας επιστρέψετε το προϊόν με την συσκευασία του, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο, εφόσον προηγουμένως έχει προηγηθεί ενημέρωση της ΕΤΑΙΡΑΣ και η σύμφωνη απάντηση της, τηλεφωνικά ή με e-mail. Είναι δική σας ευθύνη να εξασφαλίσετε ότι τα αντικείμενα επιστρέφονται με ασφάλεια και χωρίς να υποστούν περαιτέρω ζημιά, γι’ αυτό παρακαλούμε συσκευάστε τα με τον πλέον ασφαλή τρόπο και αποστείλατε τα πάντα με την χρήση Courier Γενική ΤΑχυδρομική ή αν το προϊόν είναι μεγάλου όγκου και βάρους, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με mail (δεν αναλαμβανουμε με δικά μας έξοδα επιστροφής, επιστροφές ή επισκευες εκτός Ελλάδας) για να βρούμε το πιο ενδεδειγμένο τρόπο.

Όταν τα παραλάβουμε θα τα επιθεωρήσουμε προσεκτικά ώστε να καθορίσουμε την φύση της ζημιάς ή του ελαττώματος. Παρακαλούμε κατανοήστε ότι δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για ζημιές που έχουν σχέση με αντικανονική χρήση όπως κτυπήματα κλπ. Εάν παρατηρηθεί ότι η ζημία δημιουργήθηκε από αντικανονική χρήση θα πρέπει να σας επιστρέψουμε το προϊόν, και να χρεωθείτε το κόστος αποστολής. Εάν παρατηρηθεί ότι η ζημιά είναι του κατασκευαστή εμείς αναλαμβάνουμε είτε να την διορθώσουμε είτε να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-6664120 ή με mail, εντός δεκατεσσαρων ημερών (Δικαίωμα Υπαναχώρησης), και μετά από σύμφωνη απάντηση της ΕΤΑΙΡΙΑΣ μας στο email σας, για την αποστολή των εμπορευμάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί πάντοτε η κατοχή και παράδοση μαζί με το προς επιστροφή εμπόρευμα το εκδοθέν κατά την αγορά παραστατικό και η αρχική συσκευασία του προϊόντος και το ίδιο το προϊόν να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Στην περίπτωση του Δικαιώματος Υπαναχώρησης, όλα τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Στις περιπτώσεις που, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, το προϊόν που απεστάλη στον πελάτη δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγέλθηκε (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή), ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι άθικτη, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί. Στις περιπτώσεις αυτές το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στη έδρα του καθώς και τα έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα επιστρέφονται από τον πελάτη προς το κατάστημα με τον ίδιο τρόπο και την ίδια εταιρεία μεταφορών που τα παρέλαβε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων για τα οποία έχει συμφωνηθεί η επιστροφή των χρημάτων σας, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Αν δεν πραγματοποιηθεί η επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες, η επιστροφή ή η αντικατάσταση του προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή. Οι Αλλαγές-επιστροφές για τα προϊόντα που έχουν συμφωνηθεί για την αλλαγή τους θα γίνεται με προϊόντα μέχρι ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη αποζημιώσεως ή χαμένων κερδών κ.α, για τα προϊόντα που υπόκεινται σε αντικατάσταση ή αλλαγή, αν αυτό στον χρήστη ή στις εταιρίες, κατά την άποψη τους, τους προξένησε κάποιο είδος ζημιάς.

Εντύπο Υπαναχώρησης (συμπληρώνετε από τον αγοραστή εντός 14 ημερών από ην αγορά και αποστέλλεται με ταχυδρομείο ή με μαιλ)
Σημ. Τα προς επιστροφή χρήματα θα σας αποσταλούν εφόσον παραλάβουμε πίσω τα επιστρεφόμενα είδη και εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ανωτέρω στο ‘άρθρο 9. Επιστροφές Προϊόντων ’ των όρων χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και εφόσον έχει προηγηθεί η αποστολή του Έντυπου Υπαναχώρησης.