ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 25 €. 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες, εκτός εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Παρακαλούμε σημειώστε πως αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί εντός συγκεκριμένων ωρών, οι μέρες παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν. 


Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την Courier Γενική Ταχυδρομική, Ιδια Μεταφορικά μέσα.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με όλους τους τρόπους μεταφοράς (courier, μεταφορικές εταιρείες) και εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία το προϊόν που επιθυμείτε και περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. To Sevenstar.gr λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά διαθέτει και φυσική έδρα η οποία λειτουργεί και ως σημείο εξυπηρέτησης. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 10.00 – 16.00. Για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων καλέστε μας στο 210 6664120. Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Σε περίπτωση που επιλέξετε σαν τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σας την παραλαβή από το κατάστημά μας, αν η παραγγελία δεν έχει προπληρωθεί, παραμένει ενεργή για τρεις (3) ημέρες και κατόπιν ακυρώνεται. 

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

 Κόστος μεταφορικών

Το Sevenstar.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια.

 

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών: 3 €  

Κόστος για την αντικαταβολή: 2.75 €

Το κόστος της παραγγελίας υπολογίζεται με βάση τις τιμές λιανικής πώλησης, όπως αυτές είναι αναρτημένες στον ιστότοπο του Sevenstar.gr. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας και ο τρόπος αποστολής (courier ή μεταφορική εταιρία) μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας αλλά και την διεύθυνση αποστολής.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Vioscare.gr, η ΕΤΑΙΡΙΑ μας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

1. Πληρωμή με αντικαταβολή
Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς Courier Γενική Ταχυδρομική, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής της Courier ανέρχεται στα 2,75- Euro (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), επιπλέον των εκάστοτε εξόδων μεταφοράς. Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

2. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική / χρεωστική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα. Το vioscare.gr συνεργάζεται με την τράπεζα Viva Wallet για την διαδικασία πληρωμής μέσω καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας μεταφέρονται απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Όλες οι συναλλαγές οι οποίες ολοκληρώνονται με την πληρωμή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, ελέγχονται από την Τράπεζα Viva Wallet, και η εν λόγω Τράπεζα έχει το δικαίωμα να μας ζητήσει με email να της γνωστοποιήσουμε τα στοιχεία κάθε παραγγελίας, για την οποία θέλει να διενεργήσει έλεγχο γνησιότητας των στοίχων της κάρτας με την οποία ολοκληρώθηκε η συναλλαγή συγκεκριμένης παραγγελίας. Μόνο στο πλαίσιο αυτού του ελέγχου και εφόσον μας ζητηθεί από την Τράπεζα Alpha γραπτώς ή με email, η επιχείρηση μας μπορεί να γνωστοποιήσει σε τρίτους τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το 100% της αξίας της παραγγελία σας και των εξόδων αποστολής, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Vioscare.gr. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-6664120, για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή μέσω mail, το αποδεικτικό της κατάθεσης σας αναγράφοντας μόνο το Ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελιάς. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο της συναλλαγής, προχωρούμε προς την ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σας.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο αρχείο μας για 10 εργάσιμες ημέρες. Στην περίπτωση κατά την οποία δεν προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, τότε η παραγγελία θα διαγράφετε και θα πρέπει να την ξανά καταχωρήσετε ή να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-6664120 ή με email.

Alpha Bank Αριθμός Λογαριασμού:
173 00 2002 012497
IBAN: GR38 0140 1730 1730 0200 2012 497

Σε όλους τους ανωτέρω λογαριασμούς δικαιούχος εμφανίζεται: “SEVEN STAR MIKE”

4. Πληρωμή στο κατάστημα μας
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελίας σας στο φυσικό μας κατάστημα στην Παλλήνη, Αττικής. Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με email, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Σημείωση: Σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με Απόδειξη Λιανικής πώλησης ή με την έκδοση Τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν επιτυχώς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους, υποχρεωτικά όλα τα πεδία της φόρμας για την έκδοση Τιμολογίου (επωνυμία, διεύθυνση, επάγγελμα, ΔΟΥ, ΑΦΜ).

Διαθέτουμε το ακόλουθο SSL Πιστοποιητικό: Comodo DV SSL Certificate με Key Length: from 2048 και Encryption: up to 256-bit.